Tempeh, un llegum fermentat molt ric en proteïnes. S’elabora a partir de soja fermentada, té una textura ferma i un gust fort. Resulta un ingredient molt versàtil a la cuina, ja que el podem afegir pràcticament a qualsevol plat: croquetes, hamburgueses, pastes, estofats… Et recomanem aquesta deliciosa recepta de fideus japonesos amb tempeh i verdures.
En aquesta ocasió, la xef Mireia Anglada t’ensenya les tècniques de cuina per preparar-lo a la planxa o com a base de croquetes.
Tempeh – Tècniques de cuina
Talla’l en trossos perquè es cogui més ràpidament.
Bull-lo durant 15 minuts per assimilar els nutrients.
Afegeix-hi alga kombu per millorar-ne la digestió.
A la planxa:
Al final de la cocció afegeix-hi salsa de soja o tamari per complementar aminoàcids.
Per a croquetes:
Esmicola’l en calent i dona-li forma.
Consulta tota la sèrie de tècniques de cuina de la Mireia Anglada.
Contingut relacionat
Tècniques de cuina
Cigrons – Tècniques de cuina
Cigrons, un llegum amb un alt contingut en calci. La...
Tècniques de cuina
Llenties vermelles – Tècniques de cuina
Llenties vermelles, un llegum sense pell que resulta ideal per a aquelles persones...
Tècniques de cuina
Fideus japonesos amb tempeh i verdures
Fideus japonesos amb tempeh i verdures, una recepta senzilla que combina...