Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
El mill és un cereal ideal per al sistema nerviós. Té un sabor dolç, semblant al de les nous, i és molt versàtil, ja que pot ser l’ingredient principal tant d’una crema com d’unes delicioses croquetes. En aquesta ocasió, la xef Mireia Anglada et revela les tècniques de cuina per gaudir d’un cereal solt, i així poder barrejar-lo amb verdures (tipus paella), per fer croquetes i per a un puré.
A més, és un cereal molt energètic, gràcies al seu elevat contingut en hidrats de carboni d’absorció lenta, ajuda a combatre l’anèmia, per la seva riquesa en ferro, i enforteix els ossos. Descobreix 10 bones raons per menjar mill.
Les mesures d’aigua per a la cocció varien en funció del resultat final.
Consulta tota la sèrie de tècniques de cuina de la Mireia Anglada.