Verdures

Salsa romesco

La salsa romesco sempre ha estat la companya per excel·lència dels deliciosos calçots. Ara, que és la seva temporada, aprofitem per oferir-te la recepta d’una salsa romesco, que a més d’estar riquíssima, té propietats medicinals.

Salsa romesco - Receptes - Veritas

Salsa romesco

Ingredients:

  • 2 o 3 tomàquets en branca
  • 1/2 tassa d’ametlles
  • 1/2 tassa d’avellanes
  • 1 pebrot
  • 1 cullerada sopera de pebre dolç en pols
  • 3 grans d’all negre
  • 3 cullerades soperes de vinagre d’arròs
  • 6 cullerades soperes d’oli d’oliva verge
  • 1 cullerada petita de tamari
  • 1 llesca de pa integral

Pots trobar tots els ingredients del batut probòtic de plàtan a la botiga online de Veritas.

Elaboració:

  1. Rosteix el pebrot al forn durant 40 minuts a 180ºC. Quan estigui llest, treu la pell i reserva la polpa.
  2. Escaliva els tomàquets al forn durant 15 minuts a 180ºC. Quan estiguin llestos, reserva’ls perquè es refredin, treu-ne la pell i trosseja’ls.
  3. Torra a la paella la fruita seca lleugerament i pica-la.
  4. Torra la llesca de pa i esmicola-la.
  5. Col·loca tots els ingredients al vas de la batedora i bat fins que tingui consistència de salsa. Pots afegir una mica d’aigua si cal.

Recepta elaborada pel xef Alf Mota.

Gaudeix de la nostra col·lecció de receptes fàcils!

Contingut relacionat

  • Verdures

Fajitas de seitan amb guacamole – FastGood

Fajitas de seitan amb guacamole, un clàssic revisitat de la...

  • Verdures

Hamburguesa de llenties amb salsa de kale

Hamburguesa de llenties amb salsa de kale, una recepta recomanada...