Atenció al client De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius). Contacta amb nosaltres
Uncategorized @ca Crema de verdures Zuchero 13 novembre 2017 Crema de verdures Zuchero, amb carbassó, beguda de civada i nou moscada. El xef Miguel Aguilar te la recomana per millorar la circulació. Crema de verdures Zuchero Ingredients: 1 all 1 carbassó 1 patata petita 1 ceba 500 ml de beguda de civada 2 cullerades soperes d’alga arame 1 cullerada sopera de nou moscada Oli d’oliva verge Sal Elaboració: Ingredients: 1 all 1 carbassó 1 patata petita 1 ceba 500 ml de beguda de civada 2 cullerades soperes d’alga arame 1 cullerada sopera de nou moscada Oli d’oliva verge Sal Elaboració: Pica l’all i talla la ceba en juliana. Daura’ls a la paella. Talla el carbassó i la patata a daus i afegeix-ho a la paella, juntament amb l’alga arame. Ofega i cobreix amb la beguda de civada. Cuina durant 15 minuts a foc lent. Passa per la batedora, escampa la nou moscada i serveix. Gaudeix de la col·lecció de cremes de verdures que hem preparat per a la tardor. Cada setmana, una crema diferent! Contingut relacionat Uncategorized @ca Crema de verdures Espárrago Rock Crema de verdures Espárrago Rock, amb espàrrecs de marge, alvocat...
Uncategorized @ca Crema de verdures Espárrago Rock Crema de verdures Espárrago Rock, amb espàrrecs de marge, alvocat...