Tècniques de cuina

Alga wakame – Tècniques de cuina

L’alga wakame té propietats depuratives, sobretot és ideal per eliminar el greix, la nicotina i els coàguls. En general, les algues eliminen toxines i metalls pesats. A les botigues solem trobar-les deshidratades, per això abans de consumir-les cal posar-les en remull. La ecoxef Mireia Anglada t’ensenya com utilitzar-la a la cuina; tant en cru per afegir a les amanides, com durant la cocció de les llegums, per millorar la seva digestibilitat.

Alga wakame en cru

  1. Posar en remull entre 3 i 5 minuts.

Alga wakame per a la cocció de llegums

  1. Afegir una cullerada sopera d’algues a la cocció, per estovar i millorar la seva digestibilitat.
Consulta tota la sèrie de tècniques de cuina de la Mireia Anglada.

Contingut relacionat

  • Tècniques de cuina

Gingebre – Tècniques de cuina

Gingebre, una arrel estupenda per prevenir i combatre refredats. Gingebre...