- Consells
Calci per frenar l’osteoporosi
Per aturar la pèrdua de densitat òssia en les persones...
- Consells
Amanida d’azukis marinades
Amanida d'azukis marinades, una recepta perfecta per a la primavera...
Entre els 25 i els 30 anys arribem un punt màxim d’acumulació de calci, i a partir d’aquesta edat l’organisme el va eliminant a poc a poc. Ara bé, si ens assegurem una bona dosi d’aquest mineral en tindrem més reserves i menys possibilitats de patir descalcificació i osteoporosi. Descobreix quins aliments t’ajudaran a tenir uns ossos forts i saludables durant tota la vida.
Sovint, quan parlem de salut òssia l’associem ràpidament a la llet i els productes lactis. És cert que la llet i els seus derivats són una bona font de calci que el cos absorbeix amb facilitat, però moltes vegades ens trobem amb problemes de males digestions i intoleràncies relacionades amb la llet, o simplement passa que no ens agrada.
És convenient saber que hi ha altres aliments rics en calci i minerals que afavoreixen l’absorció i contribueixen a una bona salut dels ossos.
Enfortir el sistema ossi a través de l’alimentació ens ajudarà a crear un equilibri mineral a l’organisme, un equilibri que podem arrodonir vigilant algunes dels nostres costums de cada dia.
Descubre todos los alimentos en nuestra tienda online.