Un nou estil

El 2012, a Veritas celebrem el desè aniversari amb l’obertura del nostre establiment més emblemàtic, al carrer Còrsega, 302, de Barcelona, ​​al cor de l’Eixample barceloní. 
Amb una superfície de venda de 350 m2, aquesta botiga és la representació i la culminació d’un procés i de la voluntat de millorar l’experiència de compra dels nostres clients, en un entorn coherent amb la nostra filosofia i manera de treballar. 
L’equip d’interiorisme i disseny industrial Estudi Arola, liderat per Antoni Arola i en col·laboració amb Isern Serra i Sylvain Carlet, ha estat el responsable del disseny de la nostra botiga del carrer Còrsega de Barcelona, ​​així com de la botiga del Poblenou, Andorra i de totes les que han anat venint en aquests anys, així com les que han passat per un procés de remodelació i millora de l’espai. 
Un nou disseny que busca transmetre els beneficis de l’alimentació ecològica a través de gran quantitat d’informació de tots els seus productes, aliments i sistemes d’elaboració ecològica; amb un suport físic creat amb materials nobles, en els quals es respecta el color natural de la fusta i el ferro, sense artificis. 
I amb una ambientació creada per llums de baix consum i un color que fa destacar el producte en els lineals.