Projecte de circularitat

Retorna, reutilitza i torna a començar

A Veritas impulsem un projecte d’economia circular que consisteix en la reutilització de les ampolles de vidre de les nostres cremes de verdures i gaspatxos. Vine als nostres supermercats de Catalunya, retorna l’ampolla i et descomptarem 0,10 € en la teva pròxima compra.

A Veritas impulsem el projecte d’economia circular "Retorna, reutilitza i torna a començar" - Sostenibilitat - Veritas

A Veritas ja fa anys que donem suport a diferents iniciatives que permeten reduir la quantitat d’envasos que posem al mercat. A les nostres botigues tenim productes a granel i envasos retornables i promovem que els nostres clients, per fer la compra, portin els seus propis envasos.

Tot i això, considerem que sempre podem fer una passa més per continuar avançant i minimitzar l’impacte que generen els envasos. És per això que impulsem un projecte d’economia circular anomenat “Retorna, reutilitza i torna a començar”.

Amb aquest petit gest, els nostres clients es transformen en activistes i generen un impacte positiu, no només per al planeta (reduint la quantitat d’envasos que posem al mercat), sinó també per a la societat, ja que la neteja de les ampolles es fa de la mà de Rubricatus, una fundació dedicada a la integració social de persones adultes amb diversitat funcional, i de Retoornado, una empresa dedicada a la circularitat i neteja dels envasos.

  1. Compra una ampolla de crema de verdures o gaspatxo Veritas
  2. Un cop consumit el producte, neteja l’ampolla per eliminar restes de menjar
  3. Fes-te fan del Club Veritas, registra’t a l’aplicació!
  4. Porta les ampolles a la botiga i fes una compra (sense preu mínim)
  5. Et descomptem 0,10 € en la teva nova compra

Passa a l’acció i genera impacte positiu al nostre costat! Consulta les teves botigues Veritas més properes!