Llegir etiquetes

L’etiqueta d’una sopa de pollastre ecològica

Amb l’arribada del fred, comencem a consumir aliments que reconforten el nostre organisme. La sopa és una opció fantàstica, i si no tens temps de preparar-la a casa, la sopa deshidratada pot ser una bona alternativa. Avui t’expliquem l’etiqueta d’una sopa de pollastre ecològica, comparada amb una de no ecològica. La sopa de pollastre Natur Compagnie s’elabora a partir de pasta de blat dur, pollastre, vegetals, espècies i herbes aromàtiques. Una sopa de pollastre no ecològica s’elabora a partir de pasta alimentària (sèmola de blat dur, semolina de blat), pollastre, ceba, aromes, potenciador de gust (glutamat monosòdic), greix de palma i clorur potàssic.

 L’etiqueta d’una sopa de pollastre ecològica

  • Matèria primera ecològica: tots els ingredients procedeixen d’agricultura ecològica certificada. No conté ni greix de palma ni clorur de potassi ni sucre tipus xarop de caramel ni glutamat monosòdic ni altres potenciadors artificials de gust (inosinats i gunilat de disodi). Aquests ingredients són perjudicials i sí que estan inclosos en la composició de la sopa de pollastre no ecològica de la marca referent del sector.
  • Alt contingut en pollastre: en total, posseeix un 7,5% (4,2% de carn de pollastre i 3,2% de greix de pollastre), mentre que la de la marca referent del sector només en té un 1,6%.
  • Gran aportació i varietat de verdures: la recepta porta pastanaga, porro, julivert, a part de cúrcuma, macís, pebre i romaní com a espècies. En canvi, la no ecològica que hem comparat únicament porta ceba i espècies no especificades.
  • Sal marina: s’utilitza en lloc de la sal refinada.
  • Per què porta maltodextrina? La maltodextrina és un hidrat de carboni totalment natural del midó de blat de moro al qual s’aplica un tractament de calor i s’utilitza com a suport per donar estabilitat al producte en pols deshidratada. Altres productes semblants utilitzen farina de blat o de patata amb finalitats similars.
Descobreix altres comparacions d’etiquetes.

Contingut relacionat

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’un refresc ecològic

Responent al nostre compromís amb el consum conscient i responsable,...

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’una maionesa ecològica

La maionesa és un producte que solem trobar a la...

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’una compresa ecològica

La compresa és un producte d'ús quotidià, que ha d'evitar...