Llegir etiquetes

L’etiqueta d’una crema de cacauets ecològica

És una bona idea incloure la crema de cacauets ecològica a l’esmorzar, per la seva aportació en energia de qualitat i perquè té un efecte saciant. A més, prevé les rampes musculars i ajuda el cos a absorbir correctament les proteïnes i els greixos dels aliments.

Tots aquests beneficis els obtenim si apostem per una crema de cacauets neta, és a dir, sense altres ingredients en la fórmula. Hem analitzat l’etiqueta d’una crema de cacauets ecològica comparada amb la d’una no ecològica. Descobreix els ingredients de les etiquetes.

L'etiqueta d'una crema de cacauets ecològica - Llegir etiquetes - Veritas

L’etiqueta d’una crema de cacauets ecològica

La crema de cacauets Veritas únicament conté cacauet torrat ecològic, sense olis, sal ni sucres afegits.

El seu contingut en 100% cacauets ecològics converteix aquesta crema en el teu gran aliat per a la salut cardiovascular, gràcies a la seva aportació en greixos.

Hi ha molts mites al voltant dels greixos, però la veritat és que són indispensables per mantenir la salut de l’organisme: fan passar la gana, equilibren la calor corporal, ens aporten energia, ens ajuden a absorbir vitamines liposolubles, participen en la coagulació sanguínia i la pressió arterial i són indispensables per al manteniment estructural i del funcionament del cos. Per tant, seguir una dieta lliure de greixos saludables pot ser que, a la llarga, ens acabi portant problemes.

Crema de cacauets ecològica - Llegir etiquetes - Veritas

L’etiqueta d’una crema de cacauets no ecològica

Una crema de cacauets referent del sector conté en la fórmula cacauet torrat, sucre, sal i greix vegetal totalment hidrogenat de palma.

Descobreix altres comparacions d’etiquetes.

Contingut relacionat

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’un torró ecològic

El torró és un clàssic de les festes nadalenques, però...

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’uns cereals d’esmorzar ecològics

Començar el dia amb un bol de cereals és una...

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’un hummus ecològic- Llegir etiquetes

L’hummus ja se situa entre els bàsics de moltes cases,...