Llegir etiquetes

L’etiqueta d’una compresa ecològica

La compresa és un producte d’ús quotidià, que ha d’evitar irritacions i al·lèrgies a la dona. Per això, nosaltres apostem per productes sostenibles com el cotó ecològic. Descobreix els materials que conté una compresa ecològica, respecte a una no ecològica.

La compresa ecològica Masmi està composta d’una làmina impermeable elaborada a partir d’un film biodegradable i compostable; d’un nucli absorbent, a partir de cotó ecològic certificat, sense perfums ni superabsorbents; d’una capa superior, també elaborada a partir de cotó ecològic certificat. L’embolcall es compon de film biodegradable i compostable, i paper siliconat.

Una compresa convencional es compon d’una làmina impermeable elaborada a partir de plàstic; d’un nucli absorbent, a partir de cel·lulosa i polímers superabsorbents, de vegades també perfum o sistemes de control d’olor; d’una capa superior, composta de plàstic no biodegradable. L’embolcall utilitza com a material el plàstic no biodegradable i el paper siliconat.

L’etiqueta d’una compresa ecològica

La compresa ecològica Masmi s’elabora a partir dels següents materials:

  • Capa superior: és una de les parts més importants perquè és la que està en contacte amb la pell. D’aquí la importància d’utilitzar un material natural com el cotó ecològic certificat.
  • Nucli absorbent: la seva missió és absorbir el flux menstrual i és fonamental que no contingui polímers superabsorbents ni perfums o altres sistemes artificials per controlar l’olor.
  • Làmina impermeable: les compreses Masmi porten un film biodegradable i compostable per evitar que traspassi el flux.
  • Adhesiu: la seva funció és que la compresa pugui enganxar-se a la roba interior i així evitar que el producte es desplaci durant el moviment diari.
  • Paper siliconat: té la finalitat de protegir l’adhesiu fins que es retira abans de fer servir la compresa.
  • Embolcall individual: embolica el producte de manera individual, de manera que el protegeix abans de fer-se servir i també permet embolicar la compresa ja usada abans de llençar-la.
  • Etiqueta adhesiva del sobre: permet tancar l’embolcall individual abans i després de l’ús.
  • Envàs: el cartró amb el qual Masmi elabora l’embalatge de les compreses és reciclat.

Descobreix altres comparacions d’etiquetes.

Contingut relacionat

  • Llegir etiquetes

Masmi – Companys de viatge

Des de les seves instal·lacions en una antiga colònia tèxtil...