Diccionari d'aliments

La guia dels sucs

Els sucs ecològics s’elaboren a partir de fruites que han estat produïdes a través de processos d’agricultura ecològica, sense pesticides ni herbicides de síntesi química. Sucs que contenen tot el sabor de la fruita.

Tria el teu preferit i gaudeix de tots els seus nutrients!

La guia dels sucs - Diccionari d'aliments - Veritas

La guia dels sucs

Magrana

És molt rica en polifenols, uns antioxidants que els estudis associen a la prevenció de malalties cardiovasculats. Gràcies al seu toc astringent, el seu suc resulta refrescant i no massa dolç.


Descobreix més idees per a incloure la magrana en les teves receptes!

Pastanaga

Aquesta hortalissa és magnífica per alcalinitzar els metabolismes àcids a causa d’un excés de proteïna animal, sucre o fregits. El seu suc alenteix l’envelliment, sempre que s’acompanyi d’una alimentació lliure de tòxics, i és ideal per potenciar i mantenir el bronzejat.

Mango

La seca fibra dacilita la digestió, controla el colesterol i millora la inflamació intestinal quan hi ha restrenyiment. Després de l’exercici físic, el suc de mango calma la set i ajuda a reposar electròlits i minerals.

Taronja

La vitamina C d’aquest cítric millora l’absorció de ferro, alleuja els símptomes del refredat i altres infeccions i disminueix el colesterol dolent (LDL).

Maduixes, gerds i nabius

Les maduixes, els gerds i els nabius aporten bioflabonoides, uns antioxidants que retarden l’envelliment cel·lular i prevenen malalties degeneratives.

Espinacs, kale, api, cogombre i poma

Una combinació que desintoxica, desinflama i combat el restrenyiment. Els espinacs i la col kale aporten ferro i clorofil·la, l’api és diürètic i el cogombre hidrata. El toc de gingebre activa la digestió i la poma i la llimona harmonitzen el resultat final.

Pinya, plàtan i llet de coco

Aquest suc és bo per a la digestió gràcies a la bromelina, l’enzim de la pinya, mentre que la fibra de la llet de coco i el potassi del plàtan activen el trànsit intestinal.


Aconsegueix el teu suc de fruites ecològic a la nostra botiga en línia.

Contingut relacionat

  • Diccionari d'aliments

Aliments per contrarestar l’exposició a les pantalles

Gran part del dia transcorre davant de l'ordinador, el mòbil...

  • Diccionari d'aliments

L’etiqueta d’un refresc ecològic

Responent al nostre compromís amb el consum conscient i responsable,...

  • Diccionari d'aliments

Guia de begudes per a l’estiu

Descobreix les alternatives ecològiques per hidratar-te amb la guia de...