Crema de carabassa i coco al curri, una recepta reconfortant molt fàcil de preparar que es caracteritza per un gust lleugerament dolcòs i el toc exòtic que li donen el coco, el coriandre i el curri. Ideal per prendre a l’hora de sopar.
Crema de carabassa i coco al curri
Ingredients:
400 ml de llet de coco
1 carabassa d’1 kg aproximadament
1 patata
1 ceba
Coriandre fresc
Sèsam negre
150-200 ml d’aigua mineral
2 cullerades soperes de blat de moro cuit
4 cullerades soperes d’oli d’oliva verge extra
1 cullerada petita de sal marina
1 cullerada petita de curri en pols
1/4 de cullerada petita d’all en pols
1/2 cullerada petita de cúrcuma
Elaboració:
Pela la carabassa i talla-la en trossos petits.
Pela la patata, trosseja-la en daus, i pica la ceba finament.
Sofregeix la ceba i quan estigui translúcida afegeix-hi la carabassa, la patata i l’aigua mineral.
Cou-ho durant 10 minuts aproximadament i afegeix-hi la sal, les espècies i el blat de moro. Remena-ho amb cura perquè els ingredients s’integrin bé.
Apaga el foc, aboca-hi la llet de coco i tritura-ho amb la batedora fins a obtenir una textura fina.
Decora-ho amb el coriandre picat i el sèsam negre, i serveix-ho.
Gaudeix de la sèrie de vídeo receptes FastGood, plats ràpids, sans i saludables, i de la nostra col·lecció de cremes de verdures. Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!
Contingut relacionat
Cremes de verdures
Ajorrosa – FastGood
Ajorrosa, un variant del saboròs i refrescant ajoblanco, per obra i...
Cremes de verdures
Crema de llenties vermelles – Fastgood
Crema de llenties vermelles, una forma molt pràctica d'incloure en...
Cremes de verdures
Cassola de bolets i verdures – FastGood
Recepta de la sèrie de vídeos #fastGood amb el reconegut...