Ara a Veritas

Celebrem la vida sana, fem 21 anys!

Fem 21 anys! I per celebrar-ho amb tu, sortegem més de 2.500 regals saludables valorats en més de 100.000 €.

Celebrem la vida sana, fem 21 anys!

Si ets del Club Veritas, entre el 26 d’octubre i el 29 de novembre de 2023, per cada compra que facis en botigues Veritas o a la botiga online, obtindràs automàticament una participació en el sorteig.

Com més vegades compris, més possibilitats tens de guanyar! Emporta’t un d’aquests premis:

Logo Regenera - Celebrem la vida sana, fem 21 anys! - Veritas

Regenera és pionera en el tractament de pacients mitjançant la psiconeuroimmunologia clínica, un enfocament científic que uneix per primera vegada la salut i la vida de les persones amb la seva fisiologia.

La psiconeuroimmunologia utilitza com a eines clau la nutrició des d’un punt de vista evolutiu, l’exercici físic funcional, la teràpia emocional i la comprensió de la fisiopatologia dels trastorns de la salut, la qual cosa ens permet oferir la màxima qualitat en els nostres diagnòstics i tractaments, alhora que proporcionem informació contrastada, veraç i amb un alt nivell d’evidència científica.

L’objectiu de Regenera és millorar la salut de les persones a través d’aquest enfocament integratiu.

Quin premi pots guanyar i com?

Sortegem 15 accessos GRATUÏTS durant un mes a Regenera PRIME (subscripció valorada en 89 €). PRIME és una plataforma de contingut formatiu sobre salut, amb cursos, ponències, postgraus, amb més de 200 hores de vídeo.

Sortegem 15 accessos GRATUÏTS al programa de Keto + Dejuni prolongat en diferit (valorat en 99 €). Aquest programa és un programa-protocol de 21 dies de dieta keto i dejuni prolongat, amb menús setmanals, llista de la compra, entrenaments, masterclasses i més.

Logo Holaluz - Celebrem la vida sana, fem 21 anys! - Veritas

Holaluz és una companyia de transició energètica que aposta per l’energia 100% renovable com a font inesgotable, justa i sostenible d’un nou model energètic.

Amb això, tenen més força que mai per liderar la transformació del sector energètic, amb una clara aposta per un model de generació basat en les energies renovables a partir de transformar cada m² de teulada disponible a Espanya en productor d’energia 100% verda, assequible i de KM 0 per a tots.

Holaluz és la primera companyia elèctrica a nivell europeu a aconseguir la certificació B Corp i avui en dia té la medalla d’or Ecovadis pel seu lideratge en sostenibilitat.

Quin premi pots guanyar?

Sortegem un total de 2.000 codis regal per la teva factura de llum amb Holaluz.

Si guanyes i et fas client d’Holaluz (persona física o jurídica que no ha contractat cap subministrament d’electricitat amb Holaluz en els últims 12 mesos), el descompte serà de 40 €. Si guanyes i ja ets client d’Holaluz, el descompte serà de 30 €.

A Veritas ja ens coneixes. Som el teu millor aliat en alimentació saludable, ecològica, sostenible i socialment justa.

Tenim 79 supermercats repartits per la Península i les Balears i estem orgullosos de fer accessible més de 5.500 productes ecològics a més de 200.000 famílies.

Som l’únic supermercat B Corp a Espanya.

Quin premi et pots emportar?

Sortegem 355 vals de 40 € de descompte per a les teves compres a botigues Veritas i a la botiga Veritas online.

Yoga One és una empresa líder en el sector del fitness, dedicada a transformar vides a través del ioga i millorar la qualitat de vida de les persones.

Una col·laboració excepcional que reuneix dues marques compromeses amb el teu benestar! A Yoga One i Veritas, compartim una mateixa passió per la salut, l’alimentació conscient i l’activitat física com a pilars fonamentals del teu estil de vida saludable.

Quin premi et pots emportar?

Sortegem 75 mensualitats exclusives, amb les quals et brindem l’accés il·limitat a una varietat d’estils de ioga als nostres centres, que pots triar entre Mandri, Surya i Sant Andreu a Barcelona, en horari lliure i amb totes les sessions incloses.

El lloc on aprendràs un nou estil de vida que et permetrà viure millor, deixant enrere les falses creences que han estat limitant i condicionant la teva vida. Espacio Interior és el lloc on recuperes el benestar natural amb el qual vas néixer i el millor lloc per retrobar-te amb tu mateix/a.

Cada matí a Espacio Interior pots començar el dia meditant amb un gran grup de persones, presencialment i online a través de Zoom. A més, les tardes dels dilluns i dimecres, pots gaudir de les xerrades d’aprofundiment sobre els temes quotidians que plantegen els participants, tant de manera presencial com online.

Quin premi et pots emportar?

Sortegem 40 subscripcions en tarifa LIVE (valorada en 50 €/mes) durant 1 mes.

La tarifa LIVE et dona accés a tot el contingut online de la plataforma (a excepció dels cursos) així com a les meditacions i aprofundiments en directe i en diferit. A més, pots assistir presencialment a les meditacions. Les meditacions són diàries, de dilluns a divendres de 08.15 h a 09.15 h, i els dimarts hi ha una segona sessió de mitja hora de 09.30 h a 10.00 h. Si vens presencialment, el nostre centre es troba al carrer Madrazo, 82, 1-2, Barcelona. Els aprofundiments online es fan els dilluns de 18.30 h a 20.30 h i els dimecres de 19.00 h a 21.00 h. Per connectar-te tant a les meditacions com als aprofundiments en directe només has d’accedir des de l’apartat “Directes” i posar la contrasenya “ser”.

Com hi pots participar?

Entraràs automàticament en aquest sorteig si pertanys al Club Veritas i fas com a mínim una compra en qualsevol de les nostres botigues Veritas o en la nostra botiga online entre el 26 d’octubre i el 29 de novembre de 2023. Per cada compra que facis, tindràs una participació en el sorteig. Consulta’n les condicions a les bases.

Si guanyes un dels premis, durant el mes de desembre de 2023 rebràs un e-mail de Veritas explicant-te com pots accedir al premi.

*En el cas del premi de Yoga One, entraràs en el sorteig si el teu codi postal que figura en la base de dades del Club Veritas pertany a la ciutat de Barcelona i fas com a mínim una compra en qualsevol de les nostres botigues Veritas o en la nostra botiga online entre el 26 d’octubre de 2023 i el 29 de novembre de 2023.

Et desitgem molta sort i tingues en compte 3 coses importants:

  1. Si encara no pertanys al CLUB VERITAS pots registrar-te descarregant l’app de Veritas o a les nostres botigues Veritas. Si ja hi pertanys, assegura’t que el teu e-mail és el correcte i que disposem del teu permís per contactar amb tu.
  2. Veritas o les empreses participants en aquest sorteig realitzarem la retenció tributària que marca la llei vigent a cada moment. A més, comunicarem a l’Agència Tributària, mitjançant el model 347, la identitat dels usuaris les operacions dels quals hagin superat l’import determinat legalment dins d’un mateix exercici fiscal.
  3. Recorda que participar en aquesta promoció implica acceptar implícitament les bases d’aquesta promoció que pots trobar en aquest enllaç.